چگونه می توانم حق و حقوم را از کارفرما مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۱ #41550580

سلام من مدت ۱۱ماه توفروشگاه باتری به عنوان فروشنده کارکردم بدون بیمه وهیچ حق وحقوق قانونی وقتی هم کارفرمافهمید میخوام شکایت کنم باتهمت زدن وآبروریزی مجبورم کردکه یه برگه توفروشگاه امضاکنم که تمام حقوقم ازعیدی وسنوات و… رونقدی گرفتم اماهیچی رونگرفتم حتی حقوقمم نداد میتونم شکایت کنم اون برگه سندیت داره تواداره کار

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان اختلاف بین کارفرما و کارگر در رابطه با پرداخت دستمزد و حقوق کارگر، صرف ارائه برگ تسویه حساب کافی نیست و کارفرما باید مستندات پرداخت را نیز ارائه کند.

برلساس رای دیوان عدالت اداری این نحوه پرداخت معتبر نبوده و آن برگ سندیتی ندارد.
کلیه پرداخت های حقوق کارگر باید از طریق سیستم بانکی باشد

اون برگه سندیت داره چون شما اقرارکردید که حقوق قانونی خودرا گرفتید ، مگر خلاف آن راثابت کنید

با سلام :
از بابت بیمه میتوانید وزارت کار دادخواست بدبد که بیمه نبودید .
زمان شروع به کار و پایان کار با توجه به دریافتی شما ز کار فرما مشخص میشه و کارفرما مجبور به رد کردن لیست بیمه در مدت مذکور می شود .
ولی در خصوص حق و حقوق نمیتوان کاری انجام داد با توجه به رسیدی که از شما گرفته شده است .