میتونه رای منم عوض کنه و برائت رو نقض کنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۸ #41525240

سلام. پرونده ایی داشتم بابت کلاهبرداری و جعل و استفاده از اعتبار شخصی شناخته شده، حتی خود متهمم اقرار کرده بود که حرف های من درسته و صحت داره ولی در نهایت قاضی با یه استدلال زمانی مبدا شروع جرم با زمان پول گرفتن یکی نیست و دروغهای یه واسطه تاثیر داشته رای بر براعت داد و مورد رو حقوقی دونست در صورتیکه همون واسطه هم به بازپرس گفت تو فلان شعبه محکومش کردم به کلاهبرداری ولی قاضی اهمیت نداد برعکس بازپرس، یکی از بستگان طرف شعبه کیفری دو تا پروندشو بهم اطلاع داد سریع رفتم به قاضی تجدید نظر اطلاع دادم اون دوتا پرونده هم خیلی مشابه پرونده منن. همون طریقه کلاهبرداری همون کالا ها و افراد و شرکتا و بانکها و همون شخص معتبر با این تفاوت که اونا تو بدوی و تجدیدنظر هر دو حکم محکومیت واسش گرفتن و حدود ۷ تا شاکی و ۵ تا شاهد و همون شخص معتبر علیه اش شهادت دادن تو همچین موردی قاضی تجدیدنظر با توجه به علم و اقناع وجدانی خودش میتونه رای منم عوض کنه و براعت رو نقض کنه یا حق نداره به پرونده دیگه ایی استناد کنه... سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نتیجه غیرقابل پیش بینی می باشد.

با احترام پیش بینی نتیجه ممکن نیست

باید جزییات پرونده بررسی شود

با احترام نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست

سلام پرونده های دیگر در رای ایشان تاثیر چندانی ندارد

با سلام،هر پرونده ای شرایط و مقتضیات خودش را دارد .نیاز به بررسی بیشتر در جزئیات است .ضمن اینکه رای قاضی محترم قابل پیش بینی نیست.

نتیجه قابل پیش بینی نخواهد بود .