از کارفرما میتونم بابت تاخیر در پرداخت بدهی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #41458138

سلام من از کارفرما شکایت کردم و مبلغی به من بدهکار شدن بابت عیدی و سنوات و... اما با گذشت ۲ماه از صدور رای به نفع من حقم رو نداد. آیا بابت تاخیر درپرداخت هم میشه ازشون شکایت کرد؟ و اینکه برای مسدود کردن حساب بانکیا خود دادگاه استعلام میگیره یا من باید اموال و حساب بانکیارو معرفی کنم؟چون من نمیدونم توی چه بانکهایی حساب داره و اینکه کدملیشون رو ندارم اما توی سامانه ثنا ثبت نام کردن و گوشیشون رو چند هفتس خاموش کردن و خطشون رو عوض کردن

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی مطالبه خسارات کنید

سلام

پس از قطعیت رای ، تقاضای اجرای حکم بدید پرونده به اجرای احکام دادگاه مربوطه ارجاع می شود در دادگاه اجراییه صادر وسپس تقاضای توقیف اموال تقدیم و در لایحه معرفی اموال استعلام حساب بانکی را بخواهید ، نامه برای بانک مرکزی صادر و کلیه حسابهای بانکی محکوم علیه (کارفرما) مشخص و به میزان طلب مسدود می شود
از تاریخ صدور اجراییه خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه می باشد که نیاز به طرح دعوای حقوقی جدید دارد نه شکایت

سلام خسارت تاخیر به رای اداره کار تعلق نمیگیرد و نیازمند ادخواست جداگانه است. اجرای احکام از اموال استعلام میکند تا معلوم شود در چه حساب هایی مبلغ دارد

با سلام
بله شما میتوانید درخواست خسارت تاخیر در تا دیه ی بدهی بدهید واگر درخواست توقیف اموال کنید دادگاه خودش حسابهای بانکی را استعلام ومسدود می کند

با سلام
اداره کار پس از صدور حکم قطعی مراتب اجرائیه را به اجرای احکام دادگستری ارسال مینماید لیکن محکوم له می تواند درخواست خویش را مبنی بر استعلام اموال از مراجع ذیربط تقدیم اجرای احکام نماید

اگه کار فرمای شما حقیقی یا حقوقی باشد متفاوت خواهد بود
کارفرمای حقیقی باید از اجرای احکام جهت اجرای حکم اقدام کنی مراحلو
کارفرمای حقوقی علیه شرکت یا موسسه باید اقدام کنی مگر در مواردی که تقاضای مدیر عامل باشد