امکان اخذ جمع مراودات مالی از بانک و ارسال طی لایحه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸ #41455080

با سلام و خسته نباشید، ببخشید بنده می‌خوام دادخواست مطالبه وجه نسبت به دو نفر بدم که در شهر دیگری حضور دارند و من امکان مراجعه حضوری ندارم و می‌خوام مدارک رو طی یک لایحه بفرستم. اگر برم بانک پرینت حسابم رو بگیرم و بگم می‌خوام طی لایحه مدارکم رو بفرستم، مراودات مالی بنده و اون دو نفر رو در یک برگه می‌نویسند و مهر می‌زنند؟ مثلا بگویند از حساب آقای x این مبلغ به حساب آقای y واریز شده، چون مبلغ رو کلی بهشون ندادم، یک‌بار یک میلیون انتقال دادم، یک‌بار دویست هزار و به همین ترتیب. پرینت رو بگیرم متصدی بانک جمعش می‌کنه بگه انقدر از حساب این آقا به حساب خواندها واریز شده و مهر بانک بزنه که بشه بهش استناد کرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا بانک پرینت حساب را در مورد واریز و برداشت در بازه زمانی مشخص ارائه می کند و جمع تراکنش ها و نام صاحب حساب را ذکر نخواهد کرد. علاوه بر استناد به پرینت حساب می توانید از مرجع قضایی مربوط درخواست استعلام بانکی نمایید.

با سلام
بایستی طی دادخواستی علیه طرف از طریق دادگاه، از بانک درخواست استعلام کنید.

سلام شما بهتراست در این مورد به بانک مربوطه مراجعه کنید وپاسخ سوال خودرا بگیرید
به طور کلی این امکان وجود دارد

با سلام بله بانک برگه ای به شما میدهد که در ان نوشته است به حساب چه کسانی پول واریز کرده اید یا به حساب شما واریز شده است.

با سلام بله بانک همین کار را انجام می دهد البته نام اشخاص را مشخص نمی کند؛ پرینت پرداخت از حساب به درخواست شما صادر می کند و در آن مشخصات حسابی که پول به آنها واریز شده است درج می شود.

پرینت حساب به صورت کلی داده میشود ، یا خودتان حضور داشته باشدی در جلسه رسیدگی یا وکیل

سلام ،معمولا این امکان از طریق نرم افزار های اینترنت بانک باید فراهم باشد و از حوصله مراجعات حضوری به بانک خارج است ضمن اینکه اگر دادخواست مربوطه را تقدیم کنید با دستور قضایی استعلام واریزی شما قابل بهره برداری می‌شود.