اگر کارمندی توسط مراجع قضایی بازگشت به کار شود و پست سازمانی وی حذف شده باشد آیا شرایط آماده به خدمت تحمیل می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #41442662

سلام به استناد ماده ۱۲۲ قانون مدیریت خدمات کشوری اگر یکی از شرایط مندرج در ماده مذکور اتفاق بیفتد کارمند آماد به خدمت می شود. اگر کارمندی توسط مراجع قضایی بازگشت به کار شود و پست سازمانی وی حذف شده باشد آیا شرایط آماده به خدمت به او تحمیل می شود یا اینکه دستگاه اجرایی باید متناسب با پست قبلی که داشته به او پست سازمانی تخصیص دهد

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می باید متناسب با پست قبلی پست تخصیص دهد

با درود مطابق روال سابق می بایست به ایشان پستی محول شود

پست مرتبط و هم رده با پست سابق باید به ایشان داده شود.

در صورت وجود پستی همتراز پست قبلی آن پست به وی داده می شود در غیر اینصورت آماده به خدمت می شود