نحوه یافتن آدرس، تلفن و کدملی وراث برای تقسیم ماترک

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۲ #41386199

با سلام و احترام، تعداد وراث برای تقسیم ماترک پدر مادربزرگم حدود ۳۰ نفر می‌باشند و حدود بیش از ۵۰ هکتار زمین از سال ۱۳۴۲ از ایشان مانده است که توسط برادرهای مادربزرگ من کشت و استفاده می‌شود.بخش‌هایی هم فروخته شده با اسناد عادی. بیشتر مدارک، شماره پلاک‌های زمین‌ها و خانه و ماترک موجود است. ۲ نفر از وراث فوت کرده و آن‌ها زن و فرزند دارند و انحصار وراثت.
۱- برای دادخواست تقسیم ماترک، شماره ملی و موبایلی از وراث را نداریم، چگونه آن‌ها را پیدا کنم؟ وراث به ما مدارک نمی‌دهند.
۲- آیا می‌توانیم درخواست اجرت‌المثل از سال ۱۳۴۲ داشته باشیم؟
۳- بعضی از املاک سند عادی داشته. اون‌ها طی سالیان گذشته اسناد رو به نام خودشان زده‌اند، چگونه پیگیری کنیم؟
۴- مالیات بر ارث به ما و بقیه تعلق می‌گیرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، دادخواست صدور انحصار وراثت مطرح و مشخصات وراث دیگر از ثبت احوال استعلام میشود.

ادامه پاسخ
پس از اثبات مالکیت،می تونین اجرت المثل ایام تصرف را هم مطالبه کنین
مالیات بر ارث را هم باید بپردازین

سلام
دادخواست انحصار وراثت بدین و ضمن ان درخواست استعلام از ثبت احوال برای تعیین ورثه بدین.
املاکی که با اسناد عادی فروخته و بعدا سند مالکیت گرفتند دادخواست ابطال اسناد مالکیت بدین(البته با دلایل و مستندات قوی)
در نهایت هم هر یک از ورثه می‌تونه به طرفیت بقیه وراث دادخواست تقسیم ترکه بده

باسلام ، شما می بایست دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت را مطرح کنید. جهت تعیین وراث از ثبت احوال استعلام خواهند گرفت.
اگر اشخاصی در آن تصرف دارند می توانید بعد از حصر وراثت دادخواست مطالبه اجرت المثل مطرح کنید.

با سلام
شما میتوانید درخواست گواهی حصر وراثت نمایید و آدرس از طریق اداره ثبت و احوال قابل پیگیری میباشد و نیز اجرت المثل قابل مطالبه میباشد.

سلام میتوانید بعنوان ذینفع تقاضای صدور حصر وراثت بنمایید تا مشخصات را بدست آوردید و اجرت المثل نیز قابل مطالبه می باشد

سلام به وسیله دادخواست انحصار وراثت استعلام از اداره ثبت احوال جهت تعیین وراث و وضعیت حیات یا فوت ایشان اخذ خواهد شد