بعد از اینکه قاضی حکم اعسار رو داد حالا هر مقداری که بود مثلا ۱۰ ماهی یه سکه، آیا بصورت ماهیانه بدون دخالت من یه مبلغی بابت مهریه از حقوق من توقیف میکنن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۷ #41320111

سلام دو تا سوال دارم ممنوم میشم راهنمایی کنید.
سوال اولم اینه که زمانی که قاضی میخواد به درخواست اعسار من برای پرداخت مهریه رسیدگی کنه آیا میاد و بدون توجه به ریز بندهای فیش حقوقی من، صرفا ۱/۴ دریافتی من رو لحاظ میکنه برای مهریه یا اینکه دقیق تر بررسی میکنه و مواردی مانند پاداش یا اضافه کار یا کارانه رو ازش کسر میکنه؟
سوال دومم اینه که بعد از اینکه قاضی حکم اعسار رو داد حالا هر مقداری که بود مثلا ۱۰ ماهی یه سکه، ایا بصورت ماهیانه بدون دخالت من یه مبلغی بابت مهریه از حقوق من توقیف میکنن یا اینکه حقوقم کامل در اختیار خودمه و صرفا باید ۱۰ ماهی یه دونه سکه بدم؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با پذیرش اعسار مهریه تقسیط خواهد شد و در این صورت می توانید درخواست رفع توقیف از حقوق را تقدیم دادگاه کنید

درود
اگر مهریه قسط بندی شود رفع توقیف حقوق را می توانید تقاضا نمایید.

ببین درمورد سوال اول شما می توانیداگر در امورمالی شرکت دوستی دارین خواهش کنید تا فقط پایه حقوق شما را اعلام نماید درمورد سوال دوم به محض اینکه اعسار وتقسیط شما تایید شدشما به اجرای احکام اعلام نماییدتا گواهی مربوط به کسر حقوق شمارا کان لم یکن اعلام نماید ودیگه از حقوقتان کسر نشود چون دو قسط در یکجا نمیشود

نخیر یارانه و اضافه کاری و شب کاری و وام و بیمه تکمیلی و.......‌‌ مشمول یک چهارم مهریه نمیشه فقط حقوق خالص
چنانچه درآمد شما جهت پرداخت مهریه فقط با حقوق تهیه و پرداخت میشه بعداز صدور حکم اعسار مطابق حکم عمل می کنند
ولی اگر مالی غیراز اون مالی که به دادکاه اعلام داشتی و حکم اعسار گرفتی پیدا بشه میتونند توقیف کنند