شکایت همسایه از عبور و مرور حیوان خانگی در مشاعات

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۶ #41314948

ما طبقه دوم یک آپارتمان ۴ طبقه هستیم، هر طبقه تک واحد. همسایه طبقه اول حیاط را در اختیار دارد و طبق سند عرصه حیاط ملک ایشان و اعیان جزو مشاعات. ایشان از رفت و آمد گربه خانگی من به حیاط شاکی هستند. در این مورد قانون چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا امکان نگه داری حیوان خانگی در صورت ایجاد مزاحمت برای دیگران در واحدهای مسکونی وجود ندارد.

با سلام
چنانچه حیوان مزبور برای همسایه مزاحمت ایجاد می کند شما ملزم به رفع آن هستید در غیر این صورت چون حق استفاده از مشاعات متعلق به تمامی ساکنین است نیاز به اقدام خاصی وجود ندارد.

سلام در جایی که مزاحمت مطرح است مشاعات یا غیر مشاعات تفاوتی ندارد ولی اگر مزاحمتی ندارد و از آنجا که معمولا گربه ها در اکثر منازل رفت و آمد دارند مشکلی نیست .

با سلام عرصه حیاط جزو مشاعات است و همه ساکنین حق استفاده از آن را دارند. اگر در سند عرصه حیاط جزو مشاعات قید شده است سند باید اصلاح شود.

طبق ماده‌۳ ق اپارتمان ها کار شما غیر مجاز بوده و‌در درجه اول مدیر ساختمان دخالت و در درجه بعدی ممکن هست شمایت مزاحمت علیه شما طرح شود

با سلام
چه مشاعات و چه ملک شخصی ، در صورتی که کسی شاکی یا اعتراضی نماید بایستی نسبت به رفع مشکل اقدام گردد به هر حال شما مالک گربه بوده و اگر هر شخصی به هر دلیلی اعتراضی مبنی بر مزاحمت یا سلب آسایش نماید این شما هستید که مسوول رفع این مشکل خواهید بود

سلام مشاعات برای همه ساکنین می باشد لذا در صورت عدم رضایت ایشان اعتراض وارد است