از خواهر و مادرم اقرارنامه بگیرم،برای اثبات مالکیت خانه کافیه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۵ #41283886

سلام
روزتون بخیر
من بالای خونه پدرم رو با هزینه خودم ساختم البته پدرم در قید حیات نیستن قبل ساختن همه خواهر و برادرم و مادرم راضی بودن الان که کار به پایان رسیده و طبقه بالا رو میخوایم قولنامه بزنیم به نام من، برادرم مخالف و امضا نمیکنه و خونه هم سند نداره قولنامه ای هست.

میخواستم بدونم الان که برادرم امضا نمیکنه از خواهرام و مادرم اقرارنامه بگیرم بعدا که بخوایم خونه رو بفروشیم من به حقم که طبقه بالا هست میرسم یا نه؟؟

ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

البته شما توجه داشته باشید که تنها مالک طبقه بالا هستید و کماکان زمین آن خانه بین تمامی وراث مشاعا تقسیم می شود
مضاف بر اینکه اقرار خواهر و مادرتان تنها در حق خودشان کفایت می کند اما برادرتان کماکان می تواند تقاضای حق اش را بکند
بهتر است رضایت تمامی ورثه را جلب کنید

سلام اقرار خواهر و مادر شما فقط نسبت به سهم الارث خودشان نافذ است . در خصوص سهم برادرتان باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید .

فعلا از کسانی که راضی هستند امضا بگیرید. در صورت عدم رضایت برادرتان بایستی ناچار از عهده پرداخت سهم ایشان با کسر هزینه ها برایید

اقرارنامه رسمی در دفترخانه کافیست

بایستی قولنامه تنظیم نمایید ولیکن با توجه به شرایط پشی آمده اقرارنامه رسمی بگیرید