آیا شرایطی که داشته ام در صدور را‌ی قاضی در طلاق موثر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۴ #41277399

باسلام
اینجانب حدود ۹ ماهه عقد کردم قبل عقد با اعلام اینکه آمادگی ندارم علاقه ندارم و زمان بیشتر می‌خوام پس از مخالفت خانوادم و خصوصا نامزدم که از طرف خانوادم همراهی میشد با عنوان اینکه آبروریزی میشه و علاقه بعد ازدواج ایجاد د میشه و.... با گذشت سه ماه از آشنایی ناچارا ازدواج رسمی انجام داده ام ولی بهیچ عنوان نتونستم با نامزدم ارتباط برقرار کنم وهر روز تنفرم از ایشون بالا رفته و مدتهاست رابطمون قطع شده بغیر از عقد هیچ مراسمی هم نداشتیم و نمیتونم ادامه بدم .
اگر موثر است چه تاثیری ممکن است داشته باشد ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق یا بایستی به توافق برسید یا اینکه شما طلاق خلع مبارات را ارایه نمایید که با بذل قسمتی یا تمام مهریه خویش به جهت تنفر و کراهت از زوج اقدام به درخواست طلاق مینمایید .

شماعاقل وبالغ بودید ازهمان ابتدابافردی که به وی علاقه مندنبودید نمی بایست عقد میکردید اکنون یاباید رضایت همسرتان برای طلاق توافقی بگیرید ویا ازحقوق مالی خود بگزرید

با سلام و احترام
میتوانید از ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی استفاده کنید
طلاق خلع
طلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد در مقابل مالی که به شوهر میدهد طلاق بگیرد اعم از اینکه مال مزبور عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر و یا کمتر از مهر باشد.

سلام با همسرتان صحبت کنید و بصورت توافقی طلاق بگیرید چون دلیل محکمه پسندی برای طلاق یکطرفه ندارید

درود برشما
خیر مواردی که فرمودید نمی تواند دلیل وقوع طلاق تلقی گردد.