اگه ۱۲۰ متر مغازه و ۴۵۰ متر خونه داشته باشی ارث دختر چطور حساب میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #41272092

سلام وقتتون بخیر
ما سه تا خواهر و دو برادر هستیم

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به نسبت دو سهم هر پسر و یک سهم هر دختر تقسیم میگردد .

با درود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند

سلام دختر نصف پسر ارث می برد.

باسلام اگر خود اموال قابل تفکیک باشد نسبت دو به یک تقسیم خواهد شد یعنی کل اموال تقسیم بر ۷ و سپس از این تقسیم بندی هر پسر دوسهم و هر دختر یک سهم را مالک خواهد بود درصورت فروش کل اموال مبلغ بدست آمده نیز در صورتیکه بدهی و یا وصیتی برای ثلث اموال نداشته باشند خواهد بود

از ۱۲۰ متر مغازه به هر دختر حدودا ۱۷/۱۵ متر مربع و به هر پسر ۳۴/۳۰ متر مربع می رسد . همچنین سهم هر دختر از ۴۵۰ متر منزل حدودا ۶۴/۳۰ متر مربع و سهم هر پسر ۱۲۸/۶۰ متر مربع می باشد .

سلام.ارث پسر دو برابر دختر است.

با سلام
سهم الارث برادر ها نسبت به خواهر ها ۲به۱ است.