جوی آب زمین که از طول ملک عبور می کرده و الان زمین نصف فروخته شده باید بماند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۶ #41269014

نصف یک ملک رو خریداری کردیم که صاحب قبلی با یک جوی آب کل ملک رو آبیاری می کرده و این جوی آب قسمتی از ملک من رو بلا استفاده گذاشته و صاحب نصف پایین دست میگه حق نداری دست به جوی آب بزنی یا حتی برای ورود به ملک لوله بندازی یا فنس بکشی. در طول ملک ما یک رودخانه ای وجود داره که می تونند از اون آب بگیرند و مشکل آب ندارند و حالا ما باید چکار کنیم.مرسی (در قوانامه هم هیچ حقی بابت جوی آب به آنها نداده است.)

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سوابق آن می توانید دادخواست حق ارتفاق را تقدیم دادگاه کنید

با سلام
اولا بایستی قرارداد تنظیمی بین شما و فروشنده رویت گردد
دوما اگر سابقا برای زمین مورد معامله شما آب و حقآبه بوده است لذا میتوانید از طریق مراجع قانونی اقدام بفرمایید

سلام
به استناد سابقه ی استفاده، شما می‌توانید دادخواست حق ارتفاق را مطرح کنید.

به استناد سابقه استفاده ، دادخواست اثبات حق ارتفاق بدهید

به موجب (حق ارتفاق )ماده ۹۳ قانون مدنی
حقی است که به موجب آن صاحب ملکی به اعتبار مالکیت خود می تواند از ملک دیگری استفاده کند.» از طریق دادگاه اقدام فرمایید