عدم اجازه مستاجر برای تعمیرات را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۸۴ #41235774

لوله های آب خانه دچار نشتی شده و منجر به نم زدن دیوارهای خانه شده است و به دلیل عدم توافق با مستاجر جهت تمدید قرارداد، مستاجر اجازه تعمیر نشتی لوله ها را نمیدهد.
چه کاری می تونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قرارداد با مستاجر تمدید نشده و او حاضر به تخلیه نیست و بدون رضایت مالک همچنان ملک را در تصرف دارد مسول خسارات وارده به هر نحو می باشد

هرگاه مستاجر مانع انجام تعمیرات ضروری توسط مالک شود، دادگاه مستاجر را به رفع ممانعت ملزم و مهلت مناسبی برای انجام تعمیرات تعیین می‌کند. در صورت ادامه ممانعت دادگاه می‌تواند حکم به تخلیه موقت بنا برای مدت مذکور را صادر کند.

سلام

دادخواست الزام به انجام تعمیرات (ضروری)عین مستاجره رو به طرفیت مستاجربدین و خسارت هایی که وارد شده رو هم از مستاجر مطالبه کنید