قرارداد و سفته دارم، ولی طرف دوم به هیچکدام از تعهداتش عمل نکرده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #41232695

سلام
یک سوال داشتم در این خصوص، که در یک قرارداد با یک شرکت، یک پروژه قرار بوده انجام بشه و بعد از به سود رسیدن شریک ما از پرداخت سود ممانعت کرده، سهم ما ۳۰۰ میلیون بوده و اونها هم تقریبا همینقدر سرمایه گذاری کردند در قرارداد. مقدار ۴۵۰ میلیون بابت سود قرارداد به ما سفته (بدون تاریخ و بدون نام) دادند ولی در قرارداد ذکر نکردند که این سفته ها برای سود معامله هست.
در خود قرارداد نوشته شده که اگر شریک دوم سود رو پرداخت نکنه طرف اول که ما هستیم می تونیم قرارداد رو فسخ کنیم(و ۳۰۰ میلیون سرمایه گذاری رو ظرف یکماه پس بدند). ولی اونها به ما سفته دادن در مقابل سود و الان میزان سود تضمین شده از مبلغ ۴۵۰ میلیون هم فراتر رفته.
سوال بنده این هست که من می تونم سفته ها رو جدا به اجرا بذارم و برای قرارداد هم جدا اقدام کنم. با توجه به اینکه نه روی سفته و نه در قرارداد اعلام نشده که سفته بابت چی هست؟
آیا من می تونم فقط برای سفته ها اقدام کنم و قرارداد رو فسخ نکنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع مستلزم بررسی اوراق و مدارک شماست
احتمالا امکان الزام شرکت به پرداخت قدرالسهمتان از سود را دارید و پاسخ قطعی نیازمند ارزیابی قرارداد است