آیا امکان دارد دادگاه بگوید یکبار درخواست دادی دیگر نمی توانی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #41211353

با سلام بنده مغازه را با اجازه مالک که مادر بزرگم بود ساختم مشغول به کاسبی بودم با قراردادی که این اجازه داد هرکدام از ورثه ادعا کردند به نرخ روز خرج کرد من را بدهند بعد از چند سال مادر بزرگم فوت کرد عمو هام خلع ید مشاعی گرفتن ملک پلمپ شد بنده اعتراض ثالث عملیات اجرایی دادم که بعد متوجه شدم اشتباه درخواست دادم رفتم درخواست خود را مسترد کردم حال می خواهم دوباره درخواست بدهم به صورت صحیح

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر علیه شما خلع ید گرفته‌اند شما ثالث محسوب نمی‌شود تا بخواهید اعتراض اجرایی تقدیم کنید
در فرض سوال شما مالک اعیانی محسوب می شوید و آنها حق ندارند بدون اجازه شما استفاده کنند و الا مسئول پرداخت اجرت المثل آن به شما هستند همچنین فاصله ما با اذن مالک به احداث بنا نموده اید ورثه مجاز به تخریب آن نمی‌باشد