آیا میتوانم حلقه را پس ندهم و بگویم آنها را فروخته ام یا گم شده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #41175898

با سلام.من برای ازدواج برای شوهرم یک حلقه و ساعت خریدم که ایشان از آنها استفاده نمیکرد و پیش من است. حالا به دلیل مشکلات پیش آمده بین ما ایشان می‌خواهد حلقه و ساعت را از من بگیرد. آیا میتوانم پس ندهم و بگویم آنها را فروخته ام یا گم شده است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به اینکه مالک حلقه وساعت شما هستید و آنها همچنان در نزد شماست .لذا می توانید پس ندهید

بله میتوانید هبه منوط به قبض و اقباض است.

با سلام
هدایای ازدواج قابل مسترد کردن هست و در حقیقت تا وقتی موجود باشه تحت مالکیت هدیه دهنده هستش
ولی پیشنهاد میشه مشکلات را عاقلانه حل و فصل کن والا اختلافات شدیدتر میشه