آیا کارفرما می تواند روی سفته های من که بابت حسن انجام کار بوده ولی در قرارداد قید نشده اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #41160940

بنده در شرکتی مشغول به کار بودم و قراردادم در ۲۹ اسفند ۹۷ به اتمام رسید و تسویه حساب کردم اما به دلیل اینکه قراردادم تمدید نشد در خرداد ۹۸ ترک کار کردم. حال سفته های بنده که نه رسیدی بابت آن دارم و نه در قرارداد آمده است نزد شرکت مانده و تهدید کرده اند به دلیل ترک کار آنرا وخواست می‌کنند و متاسفانه روی سفته ضمانت حسن انجام کار قید نشده است. ۱- با توجه به اینکه بنده قرارداد نداشتم عدم حضورم در شرکت ترک کار محسوب می شود؟۲- آیا شرکت واقعا می تواند با تهمت زدن سفته ها را اجرا بگذارد؟قابل ذکر است تسویه حساب در پایان قرارداد انجام شده است.

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بهترین راه حل این است که شما سریعا طی اظهارنامه های استرداد سفته های امانت موجود در شرکت را از شرکت مربوطه خواستار شویم