آیا میشه صلح رو ابطال کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #41089927

سلام.پدر من سال ۷۹ ملکی را به شخصی فروخته و و در سال ۸۳ خریدار به پدرم برای انتقال اسناد مراجعه کرد که پدر گفتند به شرطی انتقال میدم که قطعه زمین که از جایی دیگر از خریدار طلب داشته، را خریدار بده. و خریدار طی یک تعهدنامه عادی قبول کردند که ۵ ماه بعد ملک دوم را تفکیک و حق پدرم رو بده که اگه اینکارو نکرد معامله ملک اول فسخ بشه. پدرم ه روز بعد امضای تعهد نامه در محضر صلح نامه رو جهت ملک اول امضا کرد و و ۸۷ پدر فوت شدند.خریدار الان بعد چند سال طفره میره و به تعهد عمل نمیکنه.
راهکارشو لطف کنید
ممنون

مشاوره حقوقی صلح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، این شرطی موخر می باشد که به قرارداد نخستین با ‌توافق طرفین اضافه شده است، بنابراین در صورت عدم رعایت آن حق فسخ‌ قرارداد اصلی را خواهید داشت؛ موفق باشید

با سلام
ورثه‌ی پدر به طرفیت خریدار دادخواست الزام به انجام تعهد را درخواست کنند. با استناد به تعهدنامه محضری
موفق باشید.