در صورت نرفتن با همسرم به منزل جدید، چکاری میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۹ #41086798

اگر بنده با همسرم در منزل جدیدی که تهیه کرده برای ادامه ی زندگی نروم بعد از ۶سال زندگی، ایشون چیکار میتونن بکنن؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز در صورت عدم سکونت شما در آن منزل همسرتان میتواند حکم هدم تمکین شما را بگیرد که موجب میگردد به شما نفقه تعلق نگیرد و همچنین ایشان میتواند درخواست اجلزه ازدواج مجدد بگیرد.

با سلام
میتونه عدم تمکین بگیره و بعدش نفقه نده و ازدواج مجدد بدون رضایت شما و ...

سلام
میتوانند اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین علیه شما نمایند که در صورت محکومیت شما اولا محروم از نفقه خواهید بود و ثانیا میتوانند به استناد همان حکم اقدام به طرح دعوای تجویز ازدواج مجدد نمایند

با سلام و روز بخیر
دادخواست الزام به تمکین میدهند و درصورت عدم تمکین شما و ناشزه بودنتون میتونن دزخواست ازدواج مجدد دهند .

در صورتی که شما به منزل مشترک نروید همسرتان می تواند الزام به تمکین شما را گرفته و در صورتی که عذر موجهی بابت عدم تمکین نداشته باشید نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.