آیا این مدارک برای اثبات کلاهبرداری کافی اند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #41041833

سلام خسته نباشید برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا و ویزای تحصیلی به یه موسسه مهاجرتی مراجعه کردم به شعبه ی دوبی اشون به صورت آنلاین چون مدعی بودند که می خوان شعبه ی تهران اشون رو ببندند و فقط در دوبی فعالیت کنند درحالی که هیچوقت شعبه ی تهرانشون بسته نشد نمی دونم انگیزه ی اصلیشون از این دروغ چی بود؟! به من گفتند پذیرش رو از هر دانشگاهی که بخوای برات تضمینی می گیریم فقط ویزا رو قول نمی دیم فکر کنم می خواستند ادعای صداقت کنند همچین که قصد اول رو گرفتند بسیار توهین آمیز با من برخورد کرده و می گفتند ما تخصصی در زمینه ی پذیرش تحصیلی نداریم برای اثبات درستی این حرفشون مدرکی مکتوب ضمن اعتراف اشون هم دارم اینکه کسی که پرونده ی من رو به عهده گرفت یک کارشناس سرمایه گذاری بود و این هم رزومه اش بود: دبیر علمی و رئیس هیئت علمی جشنواره سالانه تجاری سازی فناوری‌های پیشرفته و نوآوری‌های دانش بنیان در کشور امارات متحده عربی
استاد دوره کارآفرینی با رویکرد دانشگاه کار آفرین در ایران و امارات متحده عربی.
مشاور ارشد بین المللی در امور سرمایه گذاری و برنامه ریزی شخصی از UK و CII کشور انگلستان
مدرس و سخنران دوره های تحلیل بازار و فرصت های سرمایه گذاری در بازارهای بین المللی" به من می گفتند این خودتی که باید مدارک ات رو تهیه کنی ما وقت نداریم خودت باید تحقیق کنی ما وقت نداریم چرا توضیح بهمون می دی ما که تخصص نداریم. تا نود درصد علت اینکه یکسری از طریق وکیل اقدام برای اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی می کنند به خاطر نحوه ی نگارش و نوشتن انگیزه نامه ی پذیرش و سفارت هست چون به عبارتی بلیط مستقیم به هر دانشگاه و کشوری نکات و نگارش درست انگیزه نامه است و این نکات رو یه کارشناس اعزام دانشجو می دونه نه یه کارشناس سرمایه گذاری! و اونا به من گفتند انگیزه نامه ات رو باید خودت بنویسی این آقای کارشناس سرمایه گذاری فقط نظارت می کنند که نظارت هم نکردند چون همونطور که اعتراف کردند تخصصی نداشتند و فقط برای پول گرفتن ادعا کردند که بلدند و به محض گرفتن پول منکر شدند! به لطف انگیزه نامه ی غیر اصولی و پر اشکال از پنج دانشگاه من ریجکت شدم و تازه به یه دانشگاه مقاله و انگیزه نامه ام رو نفرستاده بودند که هیچ تازه به جای آدرس ایمیل آکادمیک استادم برای توصیه نامه ایمیل خودم رو وارد کرده بودند! به قدری همه چیز غیر اصولی جلو رفته بود که از پنج دانشگاه کانادا ریجکت شدم! در ابتدا قبل از اینکه پول بگیرند گفته بودند ما هزینه اپلای پنج دانشگاه تو پکیج پذیرش امون هست اما ناگهان وسط کار منکر شدند و گفتند ما فقط پول اپلای یک دانشگاه رو از پکیج پذیرش می دیم و مابقی اش رو جداگونه ازتون می گیریم! یعنی هیچ موسسه ی اعزام دانشجویی رو پیدا نخواهید کرد که همچین ریسک خطرناکی کنه و فقط به اپلای یه دانشگاه اکتفا کنه حداقل پنج حتی ده تا دانشگاه رو از تو پکیج پرداخت می کنند و بقیه ی دانشگاه ها جدا پول نمی گیرند! من هر جوری بررسی می کنم دلیلی متقاعد کننده تر از اینکه اونها مطمئن بودند که به خاطر نداشتن تخصص و طبیعتا غیر اصولی پیش رفتن مراحل چه به یه دانشگاه اپلای کنند چه به صدتا من ریجکت خواهم شد و اونها به قصد آخر پذیرش و قصدهای پکیج ویزای تحصیلی نخواهند رسید پس با همچین ترفندی باید تا حد زیادی قصد اول رو خرج نشده برای خودشون حفظ کنند! سوال اینجاست که این کارشناس سرمایه گذاری به چه مجوز و به چه حقی پرونده ی من رو با علم به این که تخصصی در این پروسه ی خطیر نداشت تو دستش گرفت و با روح و روان و سرنوشت و اموال من بازی کرد؟! شایان ذکر هست که ایشون با مؤسسه اعزام دانشجویی که تو تهران جواز اعزام دانشجو اونم برای فقط کانادا و قبرس از طرف وزارت علوم داشتند شریک بودند! باز جای سوال براتون نداره که آیا موظف نبودند پرونده ی دانشجویی من رو به ایشون که جواز و تخصص داشتند ارجاع می دادند و چرا این کار رو نکردند؟! من هرجوری بررسی می کنم دلیلی متقاعد کننده تر از این که ایشون روح و روان و سرنوشت من رو بازیچه دست خودشون و پول سازی برای خودشون کردند چون اگر پرونده ی من رو به اون موسسه اعزام دانشجو ارجاع می دادند اونوقت فقط درصدی کمیسیون بابت پیدا کردن موکل بهشون تعلق می گرفت نه کل حق الزحمه! مدارک من قراردادی با امضای همین کارشناس سرمایه گذاری و همچنین چندین ویس که ثابت می کنه ایشون با علم به این که تخصص و صلاحیت نداشتند پرونده ی من به عهده گرفتند و پولم رو هم پس نمی دند هست! آیا راست نمی گم ایشون تخلف کردند آیا این مدارک برای اثبات درستی حرفهام کافی اند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. قرازدادی بین شما و ایشان یا شرکت تنظیم شده؟ اگر شده در سایت پیوست کنید. بله باتوجه به توضیحات شما امکان شکایت جنبه کیفری دارد