حکم خوردن و حمل مشروب چه میباشد و قابل تبدیل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۳ #41010040

سلام من و ۲ تا از دوستام چند ماه پیش تو ماشین داشتیم مشروب میخوردیم که مارو به جرم خوردن مشروب و حمل و نگهداری یک لیتر با گذاشتن فیش حقوقی آزاد کردن خواستم ببینم با توجه به اینکه ما بار اولمون بوده و سو پیشینه ای نداشتیم و اینکه تست الکل اصلا نگرفتن ولی ما توی دادگاه اعتراف کردیم که خوردیم و اون مشروبی که ازمون گرفتن ۱۰ درصد الکل داشته حکم قاضی چی می تونه باشه و قابل خرید یا تبدیل به جزای نقدی می باشد؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موجب ماده ۸۳۵ قانون هرکس علنا در انظار و اماکن عمومی‌و معابر تظاهر به عمل حرامی‌نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌گردد.
درصورتی‌که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نباشد ولی به جریحه دار شدن عفت عمومی‌بیانجامد، فقط به حبس از ده روز تا دو ماه‌یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

و امکان اینکه جزای نقدی شود وجود دارد