چرا رای صادر نمیشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۰۲ #40999860

سلام
پرونده آدم ربایی از کیفرری دو دوباره برگشت خورده بازپرسی دادسرا و این در حالیست که متهم اقرار صریح کرده بود و مدارک کامل بود.

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا برای رفع ناقصی پرونده یا برای تحقیقات بیشتر بوده .

سلام موارد متعددی موجب میشه دادکاه پرونده را به بازپرسی برگشت بده احتمالا نقض تحقیقات تشخیص داده بهرحال پس از اجرای دستور دادکاه و تکمیل پرونده مجددا به دادکاه ارسال میشه

با سلام
طبق ماده ۳۴۱ قانون آیین دادرسی کیفری
هرگاه پرونده با کیفرخواست به دادگاه ارجاع شود، دادگاه مکلف است بدون تعیین وقت رسیدگی حداکثر ظرف یک ماه، پرونده را بررسی و چنانچه خود را صالح به رسیدگی نداند یا مورد را از موارد منع یا موقوفی تعقیب تشخیص دهد، حسب مورد، اتخاذ تصمیم کند. همچنین در صورتی که دادگاه تحقیقات را ناقص بداند یا موارد جدیدی پس از پایان تحقیقات کشف شود که مستلزم انجام تحقیق باشد، دادگاه با ذکر دقیق موارد، تکمیل تحقیقات را از دادسرای مربوط درخواست یا خود اقدام به تکمیل تحقیقات می کند. در مورد اخیر و همچنین در مواردی که پرونده به طور مستقیم در دادگاه مطرح می شود، انجام تحقیقات مقدماتی توسط دادگاه باید طبق مقررات مربوط صورت گیرد.

احتمالا دادگاه تحقیقات را جهت انتساب جرم معنونه کافی ندانسته و جهت رفع نقص دستور تحقیق صادر کرده البته راسا هم میتوانست اقدام به رفع نقص کند

احتمالا تحقیقات نقص داشته و نیاز به تکمیل داشته است

احتمالا نواقصی در روند تحقیقات ایجاد شده و نیاز ب بررسی و تحقیق بیشتری دارد ضمنا در این موارد صدور آرا کیفری هم کمی زمانبر هست صبور باشید

برای تکمیل پرونده به تحقیقات بیشتری نیاز بوده بنابراین دوباره به دادسرا ارجاع شده تا بررسی های لازم به عمل آید نگران نباشید پس از بررسی و رفع نقص رای داده خواهد شد