اثبات شغل زوج به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۷ #40982398

با سلام
همسر بنده آهنگساز است اما بعداز به اجرا گذاشتن مهریه مشغول به کار در اسنپ شده تا ماشینش را ابزار امرار معاش معرفی کند. با توجه به اینکه جواز کسب ندارد چگونه میتوانم شغل آهنگسازی او را ثابت کنم؟
ضمنا برای اثبات اعسار از حساب بانکی دیگری که به نام مادرش است استفاده میکند و مشتری ها مبلغ را به کارت خودش واریز نمیکنند. چگونه میتوانم این قضیه را اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید شغل اصلی و درامد ایشان را به اثبات برسانید در غیر اینصورت ایشا نمی تواند ادعای اعسار نماید

با سلام
برای اثبات شغل همسرتان می توانید با استناد به شهادت شهود این امر را اثبات نمایید.