حذف اسم همسر از شناسنامه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۵ #40956061

سلام من ۶ ماه نامزد بودم الان اقدام به طلاق کردم اگر ترمیم بکارت کنم اسم نامزدم تو شناسنامم میمونه؟

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر ترمیم قابل تشخیص می باشد بعد ازدواج مجدد حذف می گردد

سلام فقط با ازدواج مجدد از شناسنامه اخذ می شود

سلام طبق قانون فعلی با ثبت عقد جدید است که میتوانید ازدواج و طلاق قبلی را با تعویض شناسنامه پاک کنید .و ازدواج و طلاق غیر مدخوله در شناسنامه المثنی درج نخواهد شد

درود بر شما، چنانچه زوجه دوشیزه باشد، میتواند زمان طلاق پس از بررسی پزشکی قانونی، اقدام به حذف نام همسر کند، در غیراینصورت بایستی منتظر ثبت ازدواج دوم شده تا با همکاری زوج، اقدام به حذف نام همسر اول نماید.

مطابق لایحه جدید برای حذف نام همسر که تقدیم مجلس شده وتایید لایحه تقدیمی . به شورای نگهبان ارسال شده درصورت تایید موضوع حل خواهد شد. ولی قانون سابق طلاق باین قانون اجازه داده است

درود
اگر در پرونده طلاق جهت اثبات دوشیزگی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را داشته باشید و این امر وفق نظر پزشکی قانونی تایید شود، امکان حذف نام همسر در صورت وقوع طلاق وجود خواهد داشت .

در صورتیکه باکره نباشید باید تا زمان ازدواج مجدد صبر کنید با ازدواج مجدد میتوانید نسبت ب حذف اسم همسرتان از شناسنامه اقدام کنید