منظور از تعدیل تقسیط چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۷۳ #40921544

سلام
در خصوص شکایت شخصی که به بنده حمله کرد و دیه براش اومده ولی هر بار یه چیز میاد که رد میشه حالا این اومده معنیشو نمیدونم میشه لطف کنید؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به این معنی است که چون توانایی پرداخت دیه رو ندارند درخواست قسطی کردن اون را دادند

زمانی که شخص شروع به پرداخت اقساط میکند ممکن است وضعیت مالی شخص بدتر از قبل شود و یا تورم اقتصادی ایجاد شود که در اثر آن محکوم علیه نتواند اقساط را بپردازد که در این صورت دادخواست تعدیل اقساط را مطرح میکند.

به این معناست که دیه, تعیین شده قسطی, میشودوبه شماپرداخت میگردد

باسلام احتمالا ایشان اعسار از پرداخت دیه دادن که پرداخت اقساطی کنن برای دیه که در دادگاه قبول شده و سپس اقساطی رو که در دادگاه براشون تعیین شده رو زیاد دونستن و تقاضا دادن که مبلغ اقساط هم کم بشه این میشه تعدیل تقسیط

باسلام
تعدیل زمانی ارایه میشود که مدیون اعسار داده و دین او بصورت اقساطی پرداخت خواهد شد و چون تمکن مالی پایینی دارد و نمیتواند اقساط را پرداخت نماید دادخواست تعدیل از اقساط میدهد

مشاوره را واضح مطرح کنید که بهتر راهنمایی بشید
ولی در حد فرمایشتون به نظر می رسه برای پرداخت مبلغ دیه، اقساط تعیین شده و طرف مقابلتون تعدیل این اقساط را مطالبه کرده