بخشیدن بیشتر از یک سوم اموال به یکی از وراث به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۵ #40900241

باسلام.پدر من قبل از فوت نصف منزل مسکونی را به عنوان مهریه عرو به پسر خود بخشیده است. البته به صورت توافق نامه با حضور دو شاهد نوشته شده است و بقیه فرزندان(5 دختر) که در آن زمان دو دختر هنوز ازدواج نکرده بودند ذیل توافق نامه را امضا کردند. حسب شرایط اطاعت از پدر و احترام و... بعد از فوت پدر همه فرزندان وکالتنامه ای تنظیم کردند مبنی بر امانت اموال به مادر خانواده تا بعد از فوت بصورتی که مادر در خانه اسکان داشته باشد تا بعد از فوت. اما ماد بعد از مدتی از تنظیم وکالتنامه به صورت مخفیانه نصف منزل را برای پسر خانواده سند زده است. آیا مادر حق چنین کاری داشته است. البته عنوان میشود که فرزندان هیچکدام متن وکالتنامه را نخوانده امضا زده بودند. گویا به مادر حق امضا داده بودند بدون اطلاع... همچینی در زمان تنظیم وکالتنامه یکی از دختران حضور نداشته که فرد دیگری را جایگزین برده بودند و بعد از امضا به دختر غایب خبر داده بودند. وکالتنامه فاقد اثر انگشت است فقط اسم و امضاء.لطفا راهنمایی فرمایید آیا راهی هست برای ابطال وکالتنامه و برگرداندن سند به حالت اول. و اینکه برگه توافق نامه بعد از فوت سندیت دارد یا نه: با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به سهم دختری که خضور نداشته ، کلاهبرداری صورت گرفته . مگر این که معامله را تنفیذ کند . نسبت به سهم بقیه که وکالت داده اند ، فقط می توانند ثمن معامله را مطالبه کنند .