چه مدارکی باید جهت اثبات حق خود به دادگاه ارائه نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۷ #40898339

احمد دو سهم براداران علی و محمود را خریداری می نماید و سهم دو برادر دیگر برا خاص و محمد را تصرف می نماید. تلاش دو برادر در پس گرفتن سهم برا خاص و محمد بی نتیجه می ماند تا اینکه یکی از برادران (محمد) که احمد زمینش را تصرف نموده دارای نسق زارعی می باشد طی شکایت که از سال ۷۵ تا اسفند ۹۸ طول می کشد زمین را پس می گیرد. برادر بزرگتر (براخاص) نسق زارعی و تقسیم نامه ارث ندارد. براخاص زمین سهم خود را در مقابل منزل ارثی با محمد معاوضه می کند ( زمین را به محمد واگذار می کند). لازم به ذکر است محمد چون ناراضی بوده فردی ( رحیم سلیمانی ) حدود دویست متر زمین به محمد می دهد تا راضی به معاوضه شود ( که مدرک موجود هم در دست ورثه احمد است و از تحویل آن خودداری می نمایند). بجز محمد همگی فوت نمودند. ضمنا در قولنامه فروش سهم علی به احمد چند بار ذکر نموده من سهم الارث خود را می فروشم نه سهم برادران را. فرزندان احمد با خرید زمین های اطراف زمین های چهار برادر و قولنامه علی برای همه زمین ها ( از جمله سند اخذ نموده و به سد ژاوه فروخته اند..
سئوال آیا محمد می تواند سهم الارث ( براخاص ) که متعلق به خودش است، را از ( ورثه احمد) پس بگیرد؟ ( بدون نسق زارعی و تقسیم نامه ارث و قراداد معاوضه زمین با منزل)
محمد چه مدارکی باید جهت اثبات حق خود به دادگاه ارائه نماید؟
ببخشید سواد حقوقی ندارم که بهتر و خلاصه توضیح بدم با نهایت تشکر و احترام

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر محمد به هر نحو ثابت نماید که مالک زمین است اعم از اینکه قهرا به خود او به ارث رسیده است یا سهم الارث دیگران را خریداری نموده است و دلایل و مدارکی نیز بر این امر داشته باشد( اعم از قراردارکتبی یا شاهدد و.... )و دیگران یعنی احمد سهم وی را فروخته و مورد معامله قرار داده‌اند می‌‌تواند به معامله مذکور تعرض و درخواست ابطال آن را به نمایند