میخوام همه حق و حقوق خودمو ازش بگیرم ، خواستم منو راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۳ #40889444

سلام
شوهر من مدت ۳ ساله منو عقد کرده و بعد از ۳سال تازه شرط گذاشته که برای ادامه زندگی باید بی‌حجاب بشم ،موقع آشنایی من چادری بودم ولی این شرط اون برای من قابل اجرا نیست ، با اینکه عقد کرده بودم و شرعا زنش بودم در این مدت یک ریال برای من خرج نکرده ، ازش خاستم برای جدایی اقدام کنه ولی اون در جواب گفت که این کارو نمیکنه و من باید خودم اقدام کنم برای طلاق ، ولی به دلیل معطل کردن من به مدت ۳ سال و بهانه‌های جدید و گذاشتن شرط خلاف شرع ، من میخام همه حق و حقوق خودمو ازش بگیرم ، خاستم منو راهنمایی کنید ، ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید اولا به علت عدم پرداخت نفقه علیه ایشان ضمن طرح دادخواست مطالبه نفقه حال و گذشته، شکواییه ترک انفاق را نیز ثبت کنید
متعاقبا می توانید اقدام به طرح دعوای مطالبه مهریه هم بنمایید
ثبت و پیگیری تمام این موارد ازطریق دفاتر خدمات قضایی بعمل می آید

سلام
برای شروع و ثبت مراحل طلاق بایستی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شروع کنید
در ابتدا دادخواست در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت می شود
و سپس به دادگاه خانواده فرستاده و ارجاع می شود.