با چه عنوان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۵ #40829500

با سلام بنده در قبال خرید وام ازدواج از دیوار به شخص حضورا ۱۲.۵ میلیون پول دادم قرار داد بستیم ولی ایشان امروز و فردا کرده لذا به محل زندگی ایشان رفتم متوجه شدم خانه اجاره سه روزه بوده و ادرس دیگری هم که گفته بود دروغ بوده...درقبال این وام از ایشان ۱۰ میلیون سفته گرفتم و شناسنامشون عکس گرفتم و قرار داد جاعل و... و هم چنین قرار داد صلحنامه با هم نوشتیم (خودش گفت یه بندی هست اگه طرفین انصراف بده یا بدقولی کنه به ازای هر روز سیصد تومن باید جریمه داد و یه بندی نوشت که جرم کیفری باشه نمیدونم میشه یا نه...)خلاصه الان نفر الان جواب نادرس میده و امروز فردا میکنه و جاشم معلوم نیست لطفا راهنمایی کنید با چه عنوان شکایت کنم کلاهبرداری یا تحصیل مال نامشروع یا خیانت در امانت...در ضمن سفته پشتشم امضا کرده ولی تاریخ نزده...تاریخ رو بزنم بعد واخواست کنم یا نه ؟ممنون ( عکس و فیلم و صوت و اثر انگشت از ایشان دارم ولی سه ماه بیشتر این شهر نیستم وقتمم پره
راستی ۲.۵ میلیون رو هم رسید ندارم ازش ولی تو پیامک قبول کرده بخاطر وام بهش دادم یعنی بدهکارش نبودم تو واتساپم گفته)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سفته ها می‌توان دادخواست مطالبه مطرح کرد

"با سلام"
دادخواست مطالبه وجه به استناد سفته نمایید بعنوان مجهول الامکان

سلام
شما هم حق شکایت دارید هم اقدام حقوقی
یعنی ارائه دادخواست به دادگاه حقوقی برای وصول مطالبات
شکایت کیفری شما عنوان کلاهبرداری انترنتی دارد

با سلام دو وجه دارد می توانید تحت عنوان کلاهبرداری نیز تحت تعقیب قرار دهید گرچه اثبات آن مشکلاتی دارد دوم دادخواست مطالبه و جه سفته

باسلام
یا بایستی دادخواست استرداد وجه را مطالبه نمایید
یا برای سفته ها واخواست داده سپس اقدام به مطالبه وجه سفته نمایید

از طریق دفتر خدمات قضایی ،اظهارنامه ای در خصوص استرداد وجه برای مخاطب ارسال نمایید.