آیا میتوان برای گرفتن کد رهگیری ملک به نام غیر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۵۰ #40758493

چندسال پیش، پدر و مادر تصمیم به خرید ملکی را گرفتند، پدر کد رهگیری ملک را به نام مادر ثبت کردند ولی سند را به نام خود تنظیم کردند، آیا قابل پیگرد قانونی میباشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به این دارد که مبایعه نامه تنظیمی در مشاور املاک بنام چه شخصی بوده است .

سلام
این موضوع نیاز به بررسی دارد.یعنی چنانچه ثمن را مادر داده و سند با اذن بنام پدر منتقل شده امکان ابطال معامله نیست..مگر انکه بی اطلاع فروشنده ملک را بنام پدر تنظیم کرده باشد

سلام مادرتان میتواند طرح دعوا نماید معامله فضولی و ابطال سند رسمی

بله برای مادر امکان طرح دعوی وجود دارد.

بنظر می رسد تصمیم و توافق قبلی در بین بوده و با وجود توافق جرمی واقع نشده است .

درود
اگر مبایعه نامه دارای کدرهگیری به نام مادر بوده و بدون وجود دلیلی بر انتقال ، سند به نام پدر تنظیم‌گردیده ، مادر میتوانند علیه پدر طرح دعوی نمایند .

سلام مادر میتواند شکایت نمایید البته توجه به توافق انجام شده نمایید موفق باشید