مبلغ دیه چگونه تعیین میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۰ #40758268

سلام خسته نباشید میخواستم لطف کنید بفرمائید با دو ماه طول درمان دیه نسج نرم زانوی چپ و نسج نرم عضلات پهلوی چپ حدودا چقدر میشه ممنونم

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا پزشکی قانونی جراحات وارده را تعیین نموده، سپس مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد

میزان دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی قابل محاسبه و اعلام است . بدین نحو نمیتوان مبلغی را اعلام کرد .

میزان محاسبه در تخصص اجرای احکام می باشد

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی در خصوص میزان صدمات مشخص خواهد شد

با درود. با توجه باینکه فعلا دو ماه طول درمان داده؛ تا زمانیکه پزشکی قانونی ختم درمان را اعلام نکرده باشد؛ میزان دیه متعلقه را قاطع و دقیق اعلام نمیکند. هر وقت ختم درمان را اعلام کرد؛همزمان نوع صدمات وارده و میزان دیه هر اعضا و احتمال نقص عضو و یا بهبودی کامل را به شعبه مربوطه اعلام مینماید.

باسلام ودرود پزشکی قانونی تعیین پس از رای دادگاه توسط اجرای احکام مشخص میشود