چه راه قانونی پیشنهاد میدین تا حداقل من بتونم کارت سوخت رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #40753181

سلام ببخشید من یه موتور خریدم کلیه مدارکم کامله کار موتور برگ سبز و سند موتور اما متاسفانه چون فروشنده موتور صاحب موتور نبود من تنها داخل سند یه شماره با ادرس دارم با ایشون تماس گرفتم قبول کرد وکالت رو بهم بده اما متاسفانه فردا هنگام ملاقات جهت انجام امور اداری این فرد خطشو خاموش کرده و هنوز خط خودصو روشن کرده خب من صرفا هدفم دریافت کارت سوخت هست در این زمینه خواستم یک سره همه چیزو تمام کنم که وقت صاحب اصلی موتور رو نگیرم و فقط وکالت بگیرم اما خاموشه چکار کنم چه راه قانونی پیشنهاد میدین به ما تا حداقل من بتونم کارت سوخ رو بگیرم از وکالت منصرف بشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت باید موضوع را از طریق مالک اصلی پیگیری نمایید و بدون ان امکان اقدامی را ندارید