از طریق معافیت پزشکی بهتر است اقدام کنم یا فرار از خدمت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۵۸ #40729965

سلام معافیت پزشکی ( اعصاب و روان ) محدودیت هایش بیشتر هست یا اینکه فرار از خدمت محدودیت هایش بیشتر هست؟
افسردگی شدید دارم به همین دلیل در حین خدمت میخوان معاف اعصاب و روانم کنن، حالا یه عده بهم میگن این کارت بدرد نمیخوره از خدمت فرار کن یه عده دیگه میگن معافیت خوبه / موندم چیکار کنم بالاخره هر دو طرف ضرره

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معافیت مذکور تنها در زمینه استخدام میتواند محدودیت هایی برای شما ایجاد کند .

با سلام
فرار از خدمت علاوه بر این که منتهی به مجازات خواهد شد، ضررش این است که دیگر کارت‌پایان‌خدمتی نصیبتان نخواهد شد. اما معافیت از خدمت به دلیلی که فرمودید شاید صرفا در شرایط خاصی برای شما محدودیتهایی ایجاد کند. اما در هر صورت کارت پایان خدمتی در دست خواهید داشت که بالاخره به عنوان سندی رسمی و قابل ارائه و استفاده است...
انتخاب با خودتان