آیا میتوانم بابت این کار از حسابدارم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۲ #40729667

سلام

بنده یک فقره چک بابت خرید به نام فروشنده صادر کردم و به حسابدار شرکت دادم.فروشنده پشت چک را امضا کرد و حسابدار چک را شخصا نقد کرده و حواله کرد به حساب شخص فروشنده.

آیا میتوانم بابت این کار از حسابدارم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمیتوانید شکایت نمایید و در اصل شما وجه را به فروشنده داده اید . پس شکایت معنایی ندارد و مسموع نیست .

الان در فرض سوال هدف شما از ایصال پول به فروشنده حاصل شده است و دقیقا بیان فرمایید چه تخلفی صورت گرفته؟
و وقتی چک شما به دست فروشنده رسیده و خود ایشان پشت چک را امضا کرده است در واقع به حسابدار وکالت برای وصول داده است
بعید می دانم با این تفاسیر شکایت شما به جایی برسد
اگر خیانت در امانتی از و کار خلافی از حسابدار سرزده بفرمایید تا بگوییم بر مبنای آن شکایت کنید