ساخت و نگه داری مشروبات الکلی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۷ #40712343

با سلام.شوهر خواهر من در منزل عرق کشمش و شراب انگور درست میکنه خواهرم مخالف هستن ولی ایشون کار خودشو انجام میده.و اینکه تا حالا مشتری جلو در نیامده که کسی متوجه بشه..فقط تولید میکنه و نگه داری و خودش به مشتری تحویل میده.سوال من اینه آیا پلیس متوجه بشه خواهر من خم مجازات میشه؟؟مجازات برای شوهرش چجوریه؟؟؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس جزای نقدی و شلاق به همراه خواهد داشت

"با سلام"
خیر جرمی متوجه خواهر شما نیست
از ۶ ماه تا یکسال حبس و ۷۴ شلاق و جریمه نقدی برای کسی که شراب میسازد مجازات خواهد داشت

۱-مجازات ساخت و نگهداری مشروبات الکلی:۱- جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی۲-شلاق تا ۷۴ ضربه ۳-و حبس از ۶ ماه تا یک سال می باشد
۲-و چون خواهر شما در این امر دخالتی ندارند مجرم شناخته نخواهند شد

با سلام
مجازات ساخت مشروبات الکلی سه نوع است :
۱- شش ماه تا یک سال حبس .
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .

چون خواهر شما هیچ گونه نقشی در تهیه و تولید یا نگهداری مشروبات نداشته لذا هیچ جرمی برای ایشان نخواهد بود و صرفا شوهر ایشان که اقدام به تولید و نگهداری و فروش مینماید محکوم و مجازات خواهد شد .

مشکلی برای خواهر شما ایجاد نخواهد شد و صرفا فرد مجرم مطابق مواد قانونی در ق.م.ا و بسته ب نظر قاضی ب شلاق،حبس و جزای نقدی محکوم خواهد گردید

سلام . خیر مجازات همسر ایشان طبق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی بدین شرح است :هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قرار دهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان ۵ برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده محکوم می‌شود.

طبق ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات ، " هر کس مشروبات الکلی بسازد ... به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده محکوم می شود " . بنابراین مجازات ساخت مشروبات الکلی سه نوع است :

۱- شش ماه تا یک سال حبس .

۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .

۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده .