میشه تعهدنامه و اقرارنامه دستی تنظیم بشه که متهم امضا کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۴ #40705038

سلام و خسته نباشید
بنده زمینی داشتم توسط شخصی با مبایعه نامه جعلی تصرف شده بود و شکایتی مبنی بر تصرف عدوانی و جعل و استفاده از سند مجعول و ضرب و شتم و تهدید در دادگاه مطرح کردم که به غیر از مشخص شدن جاعل بقیه موارد اثبات شد چون هنگام اثبات جاعل متهم عنوان کرد که مبایعه نامه را گم کرده است.حال میخواهد از بنده رضایت بگیرید. سوال بنده این است که ایا میشه تعهدنامه و اقرارنامه دستی تنظیم بشه که متهم امضا کنه و اعتبار داشته باشه؟ و رضایت بنده چگونه باشد که اگر خلاف ادعایش رفتار کرد جنبه کیفری پرونده حفظ شود و مجدد از طرف دادگاه به جریان بیفتد؟
ممنون از وقتی که میگذارید.

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر رضایت نامه یا در دفاتر اسناد رسمی تنظیم و قابل اعتبار خواهد بود یا در دادگاه

درصورتیکه رضایت دادید دیگه نمی توان مجددا پیگیری نمود

رضایت نامه یا درمحضراسنادرسمی باشد یا در دادگاه

درود
اگر رضایت دهید دیگر نمی توانید پیگیر پرونده کیفری باشید.

سلام رضایت باید در دفاتر اسناد رسمی انجام گیرد وقبل از هرکاری با یکی از وکلا عزیز مشورت نمایید که دچار مشکلی در تعهدات نشوید موفق باشید

اولا - در صورت اعلام رضایت دیگر امکان شکایت مجدد وجود ندارد .
ثانیا - رضایت باید در دادگاه یا دفتر اسناد رسمی تنظیم شود تا قابل استناد باشد
ثالثا - بهتر است تا زمانی که از انجام تعهد مطمئن نشده اید اقدام به دادن رضایت نکنید .

سلام
با اعلام رضایت شما دادگاه در خصوص جنبه عمومی جرم اتخاذ تصمیم می کند و دیگر شما در این شکایت سمتی نخواهید داشت.