آیا بعد از رضایت در بیمه میشود شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۴ #40681769

وقت بخیر. آیا بعد از رضایت در بیمه میشود شکایت کرد و مخارج درمانهای متفرقه که در پرونده بیمه ثبت نشده اما مدارک و دلیل مراجعه به پزشک موجود است را از راننده جداگانه گرفت

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر در حین دادرسی مطرح کنید بله
ولی بعد آن خیر

هیئت عمومی دیوان عالی کشور در رای وحدت رویه شماره ۶۱۹ مورخ ۶/۸/۷۶ حکم به خسارت جسمانی مازاد بر دیه را جایز نمی داند  اما در رای اصراری ۶- ۵/۴/۱۳۷۵ حکم به خسارت مازاد بر دیه را قابل قبول دانسته است.

با وجود این، مشهور فقها آن را جایز نمی دانند و در خصوص هزینه های بیمارستانی، دارو و درمان نیز اختلاف نظر وجود دارد، گرچه ، حکم به پرداخت هزینه های بیمارستانی، دارو و درمان به عدالت و انصاف نزدیکتر است.

با سلام
متاسفانه بعد از اعلام رضایت در بیمه ، نمیتوان دوباره اقدام به اخذ حق و حقوق کرد بهتر بود در تنظیم شکواییه و یا در حین دادرسی مدارک مربوط به مخارج پزشکی را ارایه مینمودید .

در مورد دریافت سایر هزینه های درمانی اختلاف نظر وجود دارد. ولی اکثرا معتقد هستند امکان دریافت این مبالغ وجود ندارد مگر اینکه این هزینه ها مازاد بر دیه دریافتی باشد.