آیا من ۲ ماه جلوتر به موجر اعلام کنم برای تخلیه واحدم ایشون موظف به پرداخت پول رهن من هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۷ #40633800

سلام
بنده مستاجر هستم، خوشبختانه یه ملکی رو خریدیم ولی تاریخ اتمام قرارداد اجارمون تا آخر بهمن هستش ولی به دلیل خرید خانه قادر به پرداخت اجاره نیستم و میخوام در منزل خریداری شده سکونت کنم، آیا من ۲ ماه جلوتر به موجر اعلام کنم برای تخلیه واحدم ایشون موظف به پرداخت پول رهن من هست یا نه؟ ممکنه اذیت کنه و قرارداد و فسخ نکنه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس ازپایان مدت اجاره ، موجر باید پول شما رابدهد .‌اگر می خواهید زودتر از موعد ملک استیجاری راتخلیه کنید ، باید رضایت موجر را جلب نمایید .‌

اگر شرط شده باشد امکان پذیر است در غیر این صورت خیر

با سلام. قرارداد اجاره عقدی لازم است که بی دلیل نمی توان آن را فسخ کرد. اگر در قرارداد اجاره شرطی باشد که به شما اجازه دهد زودتر از موعد تخلیه کنید، امکانپذیر است لکن اگر چنین شرطی و بندی نباشد، تا پایان عقد اجاره ملزم به پرداخت اجاره بها هستید.