استرداد چک چگونه امکان پذیر می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۶ #40572559

با سلام
شخصی معامله ای می خواست بکند و بجای پول نقد می خواست چک بدهد ولی چون چک نداشت از من درخواست کرد تا چک خود را به او بدهم تا به صورت مدت دار در چندین مدت برای فروشنده صادر گردد و ایشان نیز قبل از فرارسیدن موعد هرچک پول را به حساب من واریز کند تا چک برگشت نخورد.
حدود ۵ چک صادر شده است( خود خریدار مبالغ چک را باخط خود پر کرده است). ۴ تا از چک ها طبق برنامه کارسازی شده اند ولی چک آخر ۴ سال از زمان آن می گذرد ولی هنوز نه به بانک آمده است و نه خریدار مبلغ آن را به حساب من واریز کرده است. حال چگونه می توانم این چک را استرداد کنم؟
بر علیه خریدار اقامه دعوا کنم یا دارنده چک؟
عدم استرداد چک خطری را متوجه بنده نمی کند؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
ابتدااز طریق اظهار نامه استرداد لاشه چک را از دوطرف بخواهید ودر صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد لاشه به طرفیت هردو نفر مطرح نمایید

سلام، دوست خوب اولا شما که اقرار میکنی دارنده چک محق هست پس بایستی وجه را کارسازی کنید ولیکن با توجه به مدت زمان که جنابعالی در سوال فرمودین و چنانچه چک هم از طریق بانک منتهی به صدور گواهی عدم پرداخت نگردیده و بلا اقدام هست شما می‌توانید از بابت دریافت لاشه چک خود در یک دعوا علیه هر دو دادخواست استرداد چک را با توجه به توضیحات که ارائه شد را تقدیم دادگاه نمایید از طریق ارسال اظهار نامه هم می‌توانید مراتب مطالب را به اطلاع ایشان برسانید

سلام
شما باید دعوای مزبور را علیه هر دو نفر طرح نمایید

اگر شما وجه چک را در موعد مقرر در حساب تامین نمایید و به هیچ عنوان انرا برداشت ننمایید مشکلی حادث نمیگردد

سلام، علیه هر دو میتوانید دادخواست استراد چک رو مطرح کنید