رو رای دادگاه ‌ تجدید نظر زدم که خسارت روزانه تا زمان انتقال سند محاسبه شود؛ نتیجه میگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۱ #40561155

با سلام
ملکی خریداری کردم که موعد سندش بهمن ۹۷ بوده و سازنده نیومده برای سند و عدم حضور گرفتم.شهریور امسال اظهار نامه فرستاده که مدارک تحویل بنگاه بده و یک ماه بعد بیا واسه سند و من رفتم و مجدد ایشون نیومد. دادگاه برج ۸ غیر حضوری تشکیل شد و قاضی محاسبه خسارت دیرکرد سند رو از بهمن ۹۷ تا شهریور ۹۹ زده در صورتی که بایستی تا زمان اجرای حکم و انتقال سند بزنه. من رفتم رو اظهار نامه سازنده جواب دادم که من برج ۷ و ۸ و ۹ و ۱۰ چندین بار رفتم دفتر خونه و شما نیومدی و اظهارنامه که فرستادی کذبه و رو رای دادگاه ‌ تجدید نظر زدم که خسارت روزانه تا زمان انتقال سند محاسبه شه.
لطفا نظرتون رو بگید که این سری رای میدن بهم. خونم ۸ متر کسری هم داره که من متری ۳ تومن خریدم و الان متری ۱۸ تومنه و سرم کلاه گذاشته سازنده و میدونسته کمه و همون اول ازم بیشتر پول گرفته.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که در قررداد وجه التزام قراردادی پیش بینی شده باشد و در صورت اثبات عدم انجام تعهد از سوی طرف قرارداد رای به نفع شما صادر خواهد شد

با سلام شما تا زمانی کهمدارک سند اماده شود میتوانید خسارت بگیرید اما اگر اماده باشد نروید مستندات داشته باشد شما جریمه میشوید دقت کنید

وجه التزام مطابق قرارداد قابل مطالبه بوده و دادکاهها هم معمولا تا زمان صدور رای صادر می نمایند
بعلاوه مطالبه وجه کسری ملک از طرف خریدار نیز براساس قیمت زمان خرید قابل محاسبه می باشد البته بعض محاکم حکم به قیمت حال حاضر وبراساس نظر کارشناس حکم می دهند

-- معمولا دادگاهها دریافت وجه الزام را تا زمان صدور رای محاسبه کرده و در حکم قید میکنند .
-- نسبت به کسری ملک اگر در قرارداد ترتیبی ذکر شده باشد باید مطابق همان قرار عمل نمایید والا امکان فسخ برای خریدار وجود خواهد داشت . بعضی از دادگاهها نیز معتقد به حق خریدار برای مطالبه وجه کسری مطابق قیمت زمان خرید هستند .

درود
در قرار داد شما وجه التزام بستگی دارد تا تنظیم سند پیش بینی شده باشد یاخیر