آیا ما مدعی تقسیم ارث میتوانیم بشویم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۴ #40544183

با سلام ، پدر بزرگم ساکن تهران بود و حدودا در سال ۱۳۶۰ فوت نمودن و ایشان سه دختر و دو پسر ( که یکی تنی پدرم و دیگری ناتنی عمویم که از طرف پدر برادرند ) در آن زمان پدربزرگم یک خانه و یک مغازه داشت که توافق کردن بفروشن و یک واحد کوچک برای مادر بزرگم تهیه کنن و بقیه را تقسیم کنن البته آن زمان ما در زنجان زندگی میکردیم و بعلت یک سری اختلافات خانوادگی با فامیل رفت و آمد نداشتیم و آنها به پدرم خیلی اسرار کردن که ما آن خانه برداریم و به تهران بیاییم چون آنها آنچنان احتیاج مالی نداشتند، ولی پدرم قبول نکرد و فقط پا فشاری به دریافت پول بود چون مدتی بود معتاد شده بود و متاسفانه ما هم بچه بودیم و عقلمان نمی رسید و حال سئوال من این است که آیا ما مدعی به نحوی تقسیم ارث میتوانیم بشویم و آیا در آن زمان با مدرک رسمی به پدرم ارث پدری را داده اند یا با توجه به نیاز مالی پدرم مبلغی به پدرم دادن و از سر باز کردن ، ممنون می شوم در صورت امکان مرا راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
اگر پدردر قید حیات است شخصا یا با انتقال وکالت به شما یاانتخاب وکیل می تواند مدعی ارث شود در صورت فوت پدر ،ورثه به عنوان ذینفع مجاز به طرح دعوی می باشند

بله در صورتی که پدرتان زنده باشند می توانند تقاضای ارث نمایند و پرداخت مقداری پول از جانب انها سبب محروم شدن پدر شما از سهم الارث نمی شود

با وجود شرایطی میتوانید برای ارث اقدام نمایید.

سلام وقت بخیر...بله اما ب شرط اینکه پدر شما در قید حیات باشند و با اقدامات قانونی میتوانید ب ارث خودتان برسید