جلسه دادگاه ترک انفاق؛ آیا با حضور زوج برگزار خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۷۲ #40503879

باسلام خدمت شما.بنده شکایت ترک انفاق کیفری کردم و الان قرار جلب به دادرسی صادر شده. چند مورد پرسش داشتم .
۱ آیا اگر طرف مقابل ( زوج ) وکیل بگیرد یاز به وکیل گرفتن بنده میباشد؟ ۲ ایا استرداد جهیزیه دلیل بر ترک انفاق بنده میباشد؟ ۳ جلسه دادگاه ترک انفاق ایا با حضور زوج برگزار خواهد شد؟ و اگر با حضور زوج باشد ایا امکان تغییر قرار جلب به دادرسی هست؟ ۴ حدودا چقدر زمان تا تشکیل دادگاه و صدور رای نهایی زمان میبرد؟باتشکر

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام الزامی به اخذ وکیل ندارید ... زمان های دادرسی قابل پیش بینی نیست

گرفتن وکیل اختیاری می باشد اگر اطلاعات حقوقی ندارین گرفت وکیل یامشاوره خالی از لطف نیست ورسیدگی وصدور رای مدت زمان دقیقی نمی شود گفت

جلسه دادکاه باحضورزوم وزوجه برگزار می شود
اگردلایلی ارائه کند که نفقه سرکار را پرداخته تبرئه می شود
زمان تشگیل دادکاه و صدور رای بنحو شوهرت یا شما قابل پیش بینی نمی باشد

۱-داشتن وکیل الزامی نیست
۲-استرداد جهیزیه میتواند قرینه ای بر عدم تمکین باشد ولی عدم تمکین را ثابت نمیکند چرا که تهیه لوازم ضروری زندگی با زوج است .
۳-زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست

گرفتن وکیل با نظرخودتان است. اصولا با حضور زوج است و زمان هم معلوم نیست.

با سلام
اختیار وکیل اجباری نیست ثانیا بردن جهیزیه دلیلی بر عدم تمکین نیست چون تهیه وسائل منزل بر عهده زوج می باشد ثالثا پیش بینی زمان امکانپذیر نیست

سلام . حضور متهم در دادسرا الزامی است و تنها زمانی منع تعقیب صادر خواهد شد که ثابت نمایید ک زوجه منزل را با اختیار و ارداه خود ترک نموده و فیش واریزی پرداخت نفقه ارائه نمایید زمان ثابل پیش بینی نیست