با توجه به اینکه در هنگام ساخت، سازنده لوله اطفاء حریق را از پشت بام با سوراخ نمودن ایزوگام رد نموده و همان موقع بنده و یکی از خریداران واحد دیگر، به سازنده تذکر دادیم که کار شما اشتباه است؛ راهکار قانونی چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۱ #40483194

با سلام خدمت اساتید عزیز، بنده ساکن در یک مجتمع ۵ واحدی هستم، در تاریخ ۹۸/۱۱/۲۴ واحدم رو با وجود نواقص فراوان از جمله آسانسور، سیستم اعلان و اطفاء حریق،عدم انشعابات آب و برق و گاز و ....تحویل گرفتم، با وجود پیگیریهای فراوان آخر شهریور آسانسور و انشعابات دایر گردید و بقیه نواقص به قوت خود باقیست.
آخرای آذر ماه با توجه به اینکه واحد طبقه ۵ خالی از سکنه میباشد( دو ماه پیش تحویل گرفته) مالک واحد اعلام نمود که آب باران از پشت بام نفوذ کرده و چکه میکند و سقف واحد آسیب دیده است، همه ساکنین به اتفاق سازنده(مالک زمین) واحد را بازدید نمودیم، که سازنده ادعا کرد که اسفند ۹۸ من سالم ساختمان رو تحویل دادم و تعمیر پشت بام با ساکنین میباشد.با توجه به اینکه در هنگام ساخت، سازنده لوله اطفاء حریق را از پشت بام با سوراخ نمودن ایزوگام رد نموده و همان موقع بنده و یکی از خریداران واحد دیگر، به سازنده تذکر دادیم که کار شما اشتباه است و ممکن است آب به داخل واحد نفوذ کند!! حال با توجه به مشکل پیش آمده، سازنده زیر بار نمیرود. راهکار قانونی چیست؟ ساکنین از چه طریقی سازنده را ملزم به تعمیر پشت بام و همچنین تکمیل نواقص از جمله سیستم اعلان و اطفاء حریق، درب نسوز لابی، سرویس دربهای ضد سرقت و اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی، نماید. باتشکر از حوصله شما عزیزان در پاسخگویی.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

تامین دلیل مطرح نمایید بعد از آن دادخواست الزام به اخذ پایان کار را طرح نمایید

دادخواست مطالبه خسارت علیه سازنده بدهیدبا توجه به اینکه سازنده مالک زمین بوده دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی واگر وام گرفته فک رهن نیز علیه وی می توانید مطرح نمایید

سلام .ابتدائا تامین دلیل بخواهید وبعد از تامین دلیل الزام به ایفای تعهدات.

دادخواست مطالبه خسارت علیه سازنده را مطرح نمایید و با توجه به اینکه سازنده مالک زمین است دادخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی نیز علیه وی می توانید مطرح نمایید

اقدام به اخذ تامین دلیل کنید تا اگر طبق نظر کارشناسی قصور متوجه سازتده جهت جبران خسارت داداخواست ارایه دهید

درود
برای اخذ خسارت درخواست تامین دلیل سپس داد خواست مطالبه خسارت بدهید. دادخواست الزام به پایان کار و اخذ صورتجلسه تفکیکی هم می توانید طرح کنید