در صورتیکه فرد امضا کننده رسید را نخوانده و بابت 400 هزار تومان امضا کرده باشد چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۱ #40476

با سلام بنده در مشهد کا ر می کنم از شخصی 400هزار تومان می خواستم وقتی رفتم ازش بگیرم دیدم چک نوشته و بعد یک کاغذ جلوی من گذاشت که قبلش دیدم داشت در آن چیزی می نوشت من هم بدون اینکه درست بخومانم چون گفت رسید چک هست نوشتم چک دریافت شد و امضا کردم البته شماره چک و تاریخ را ننوشتم بعد حالا وسواس شدم گفتم نکنه کلمه چک را خط زده و نوشته بوده باشه مبلغ زیادی نقدی به من داده یا مثلا مبلغ چک را زیادتر زده باشه.چک 400 هزار تومانی را خودم پاس کردم نگرانم و ناراحتم که کاش کاغذ را کامل خوانده بودم.م تواند ادعایی بکند ؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هر ادعایی از جانب ایشان ممکن است بر علیه شما انجام شود و شما حتما با مراجعه به ایشان( به صورت دوستانه ) ضمن مطالبه آن از محتویات آن باخبر شوید.

موید باشید