با توجه به اینکه از تودیع چنین وثیقه ای عاجز است، با چه عنوانی باید به قرار صادره اعتراض نماید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۱ #40464192

سلام وثیقه ۱۲میلیارد تومن برای متهم به قتل صادر گردیده و (هنوز رای قطعی دادگاه نیز صادر نشده)، با توجه به اینکه از تودیع چنین وثیقه ای عاجز است، با چه عنوانی باید به قرار صادره اعتراض نماید؟ لطفا ماده قانونی ذکر نمایید.

مشاوره حقوقی قتل
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص قرار تامین اعتراض قابل قبول نخواهد بود

در صورت عجز از تودیع قرار وثیقه بازداشت خواهید شد در آنصورت می توانید درخواست تبدیل و یا کاهش وثیقه بنمایند که ماه ها طول خواهد کشید

با سلام باتوجه به توضیح شما در صورتی که بازداشت گردید به علت عجز از تودیع وثیقه میتواند بخ قرار بازداشت معترض باشد.

خودقراارقابل اعتراض نیست ولی به نوع قرارمیشه اعتراض کرد

برای قرار تامین نمی توان اعتراض کرد

باسلام
با توجه به اینکه قرارهای تامین کیفری خصوصا در جرائمی مانند قتل به لحاظ جلوگیری از فرار یا مخفی شدن و تضمین حقوق بره دیده ، بازپرس قراری متناسب صادر و طبق ماده ۲۲۶ از قانون آئین دادرسی کیفری در صورت بازداشت متهم ظرف مدت ده روز میتواند نسبت به وثیقه مذکور اعتراض کند.
همچنین طبق م ۲۳۷ همان قانون در جرائمی مثل قتل قرار بازداشت موقت با شرایطی صادر می شود.

بادرود قابل اعتراض نیست