وسایلی که در زمان حیات پدرم خریده بودم؛ میتوانم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۴ #40447552

در زمان حیات پدرم از زمانی که شاغل برای منزل ایشان وسایلی خریده بودم.حتی برای وسیله ی نقلیه ی ایشان.اکنون پدرم فوت شده اند و من تمایلی ندارم از ان وسایل سایر وراث نفع ببرند.
این وسایل بدون هیچ دریافت مالی و بدون چشم داشتی برای رفاه و قدردانی از ایشان بوده است.
خود ایشان هم برای فامیل بازگو کرده اند که من ان وسایل را خریده ام آیا می‌توانم ان وسایل را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید اگر مدارکی دارید

سلام در صورت اثبات تعلق اون وسایل به شما از طریق فاکتور یا شهادت شهود امکان استرداد وجود دارد

با سلام
بله در صورت داشتن مدارک و ادله کافی و یا شهاد شهود مبنی بر ادعای شما ، میتوانید احقاق حق نمایید

در صورتی که فاکتور وسایل خریداری شده بنام شما باشد دلیل بر مالکیت شما خواهد بود و به استناد آن می توانید دادخواست استرداد وسایل را مطالبه و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنیدنمایید

درود
باید ثابت نماید شما خریداری نموده اید و پس از آن مسترد کنید.

درصورت وجود ادله و مدارک وفاکتور یا شاهد بله قابل استرداد است

سلام
اگر دلیل و مدرک دارید که اموال متعلق به شماست می توانید آنها را مطالبه و تصاحب کنید.