آیا خودرو جز مستثنیات دین هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۳۷۵ #40435842

خودروی بنده یک پراید است و بخاطر مهریه توقیف شده و پارکینگه. و با توجه به اینکه با ماشین اژانس و تپ سی کار میکنم رئیس ثبت ماشین رو جز مستثنیات دین اورده و همسرم اعتراض زده و پرونده رفته هیات نظارت.ایا امکانش هست که هیات نظارت نظر رئیس ثبت رو رد کنه

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده۶۱ آیین اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا:
ـ اموال و اشیاء زیر از مستثنیات دین است و بازداشت نمی‌شود:
۱ـ مسکن متناسب با نیاز متعهد و اشخاص واجب النفقه او.
۲ـ لباس، اشیاء، اسباب و اثاثی که برای رفع حوائج متعهد و اشخاص واجب‌النفقه او
لازم است.
۳ـ آذوقه موجود به قدر احتیاج سه ماهه متعهد و عائله او.
۴ـ وسائل و ابزار کار کسبه، پیشه وران و کشاورزان متناسب با امرار معاش خود و
اشخاص واجب النفقه آنان.
۵ ـ وسیله نقلیه متناسب با نیاز متعهد و اشخاص واجب‌النفقه او.
۶ ـ سایر اموال و اشیائی که به موجب قوانین خاص، غیرقابل توقیف می‌باشد.
تبصره۱ـ در صورت فوت متعهد، دیون از کلیه اموال بجامانده از او بدون استثناء چیزی،
استیفاء می‌شود.
تبصره۲ـ در صورت بروز اختلاف نسبت به متناسب بودن اموال و اشیاء موصوف با نیاز
اشخاص فوق‌الذکر، رئیس ثبت محل با توجه به وضعیت خاص متعهد و عرف محل، مطابق ماده
۱۶۹ این آئین‌نامه اتخاذ تصمیم خواهدکرد.

سلام
طبق آیین‌نامه اجرایی اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا اتومبیل جزو مستثنیات دین است و قاعدتا باید رای رئیس ثبت در هیئت نظارت تایید شود مگر اینکه شما مثلا دو اتومبیل داشته باشید