آیا با وجود مقصر بودن فرد متوفی دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۰ #40391597

سلام برادرم ماشین خود را به دوستش برای چند ساعت امانت میدهد و دوستش تصادف میکند و متاسفانه جان خود را از دست میدهد دوست برادرم مقصر شناخته شده حال پرداخت دیه را خانواده متوفی خواهان هستند برادرم برای مطالبه خسارت وارده با ماشین خود چه اقدامی انجام دهد

مشاوره حقوقی دیه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان استفاده از بیمه حوادث راننده وجوددارد، در خصوص خسارت وارد شده به خودرو میتوانید با درخواست تامین دلیل علیه وراث طرح دعوی نمایید

با سلام
برادر شما نیز جهت خسارات خودرو میتواند با جلب نظر کارشناس ، دادخواست مطالبه خسارات وارده را به طرفیت ورثه متوفی بدهد.

باتوجه ب مقصر بودن دوست برادر شما در تصادف رانندگی برادر شما جهت دریافت خسارت میتواند دادخواستی مبنی بر مطالبه ی خسارت ب طرفیت ورثه متوفی تنظیم کند

سلام و درود، خانواده متوفی می‌ توانند از بیمه مطالبه ی دیه کرده و شما نیز می‌توانید دادخواست خسارت بدنه ماشین را به طرفیت ورثه اقامه کنید؛ آرزوی سلامتی.

سلام . دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت میشود

درود
وارث متوفی می توانند از بیمه سرنشین شما استفاده کنند و شما برای خسارت خودرو می توانید به طرفیت وارث اقدام کنید.

با سلام
با توجه به قاعده تسبیب شخصی که رانندگی میکرده مسول خسارت وارده میباشد و در صورت فوت میتوانید دعوی مطالبه خسارت وارده را علیه وراث ایشان مطرح نمایید