چطور می توانم از سازنده ساختمان بابت برداشت دیوار مشترک ساختمان به طور قانونی پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۹ #40391120

من سال ۹۵ یک واحد آپارتمان در یک ساختمان ۶ واحدی پیش خرید کردم و طبق قولنامه سال ۹۶ خونه رو تحویل داد. زمان تحویل سند رسمی داخل قولنامه سال ۹۷ بود که ایشون هنوز این کار رو انجام ندادن. در ضمن ایشون دیوار بین این ساختمان و ساختمان کناری که بعد از این ساختمان ساخته شده هم برداشتن و قصد دارن مسیر های ورود و خروج رو مشاع کنند. میخواستم راهنمایی کنید چجوری میشه از لحاظ قانونی پیگیر این جریان بود. در ضمن زمین هر دو ساختمان یک سند مشترک دارد که ایشون چون بعد از اتمام ساختمان نرفتن تفکیک کنن تونستن برای ساختمان دوم هم با توجه به پروانه ساخت ساختمان اول گسترش بنا بگیرن بدون اطلاع به مالکان ساختمان اول

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بدیهی است برای موضوع عدم تحویل امکان استفاده از تضامین قراردادی و طرح دادخواست الزام به تحویل مبیع امکان دارد. در زمینه انجام تغییرات با توجه به اینکه دیوار به عنوان یکی از اجزای مشاع مبیع متعلق حق 6 نفر مالک آپارتمان است و قبلا فروخته شده نامبرده نمیتواند اقدام به تخریب بخش مشاع یک مجتمع یا الحاق ان به واحد مجاور نماید چنین کاری هم از لحاظ کیفری و هم از لحاظ حقوقی و هم از لحاظ مقررات شهرسازی و شهرداری خلاف و قابل تعقیب میباشد.

در زمان عقد قرارداد پروزه دارای هرگونه مشخصان و نقشه و جزئیاتی که باشد میبایست طبق ان روند عملیات اجرایی صورت پذیرد خروج از ان با رضایت مالکین باید باشد در اینصورت با مراجعه به دادگاه دستور توقف عملیات اجرایی را میتوانید بگیرید