آیا دادگاه قبل از مشخص شدن هویت شخص میتواند حکم دهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۶ #40374027

شخصی که میشناختم و بچه محل من بود شخص دیگری به عنوان وکیل مهاجرت به من معرفی کردکه بنده ایشان را ندیدم و فقط تلفنی و فضای مجازی با ایشان اشنا شدم.قرار شد ویزای مهاجرت بتده را درست کند.بعد از مدتی که حدود ۳۲ میلیون تومان پول گرفت و کاری انجام نشد متوجه شدم کلاهبرداری است.به شخص معرف که میشناختم رجو کردم و مهلت عودت پول گداشتم ایشان هم کاری نکرد.شکایت کردم برای معرف و اسم شخصی که من ندیده بودم و معرفی کرده بود دادخواست دادم.بعد از یک سال خورده ای حکم صادر شد معرف یک سال حبس و معاونت در کلاهبرداری.شخصی که معرفی شده بود به عودت پول و سه سال حبس محکوم شد.در تجدید نطر نیز حکم تایید شد.اما در اجرای احکام وقتی خواست حکم اجرا شود نفر معرف به زندان معرفی و شخص دوم که نفر اول معرفی کرده بود با استعلام دادگستری مجهول الهویه و مجهول المکان تشخیص داده شد.
حال سوال.
وقتی شخص مجهول الهویه است نفر معرف که حکم معاونت دارد نباید مجرم اصلی و کلاهبردار تشخیص داده شود؟ توضیح اینکه نفر معرف در تمام پرونده اظهار و تاکید داشته که نفری که معرفی کرده را میشناسد و با ایشان رفت امد خانوادگی دارد؟ ممنون میشم که من را راهنمایی کنید برا چنین حکمی چی کار کنم.که به حقم برسم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
خیر نفر دوم صرفا معاون جرم است نه مباشر آن.

باسلام
خیر
تازمانی که هویت شخص مشخص نشود دادگاه رسیدگی نمیکند ورای صادر نمیشود

با درود متاسفانه در موردی که اخیرا شاهد آن بودم به صرف معرفی خود بجای دیگر استعلامات بنام شخصی که مجرم نیست رای صادر و پس از ابلاغ و صدور حکم مشخص شد هویت واقعی متهم این نیست اکنون علیه متهم طرح دعوا شده است

سلام وقت بخیر
باید هویت متهم محرز باشد

نخیر باید هویت متهم مشص بشه بهد رسیدگی کنه

با سلام
معاون جرم به مجازات مباشر جرم محکوم نخواهد شد .

شاکی باید مشخصات هویتی مشتکی عنه را به دادگاه ارائه دهد